Actualitate

Noul prefect a mers la locul avariei. Ce a declarat acesta

Scris de Grasu Daniela Mihaela "/>

După ce în această dimineață Valentin Ivancea a fost investit în funcția de prefect a Municipiului Bacău, acesta s-a dus la locul avariei  produse pe conducta de aducțiune Valea Uzului pentru o primă evaluare.

”Mandatul meu de prefect începe cu o provocare, însa ne asumăm funcții publice pentru a rezolva problemele cetățenilor.
Cea mai importanta aglomerare urbana a județului Bacău se confruntă cu o nouă criză a apei, după cele din anii precedenți.

Este o situație pe care Instituția Prefectului o urmărește îndeaproape, cu atât mai mult cu cât Guvernul României pe care îl reprezint în teritoriu finanțează, la nivelul Municipiului Bacău, construirea Rezervei de apa, proiect aflat în curs de implementare.” a declarat prefectul.

„Împreună cu directorul tehnic al Companiei Regionale de Apa Bacău m-am deplasat la locul avariei pentru o primă evaluare a situației de la fata locului. Am încredere că echipele de intervenție ale CRAB vor remedia, în regim de urgență, avaria descoperită la aducțiunea de apă.” a mai spus acesta.

Reamintim faptul că programul de furnizare a apei potabile pentru astăzi, 12.09.2019, va fi în intervalul orar 17:00-19:00.