5 reguli nescrise pe care fetele trebuie să le respecte

O fată curioasă din Bacău. Sub lentilele ochelarilor se ascund niște ochi care surprind culori.

Lasă un răspuns

Completeaza formularul de mai jos…

 1. nah dude fuck you. avem dreptul de a face ce vrem, nu avem nevoie de un bărbat sa ne zică ce trebuie să facem. we dress how we want to. we do what the fuck we want

  1. fuck yeah, i totally agree!! Îmi pare totuși rău că nu mi-ai înțeles mesajul de la început, sper ca acum să fie mai multă lumină cu privire la scopul cuvintelor mele.

 2. O mizerie de articol, nu femeile sunt cele care trebuie sa se controleze, bărbații sunt cei care trebuie disciplinați de mici in așa fel încât sa respecte femeile. Live your life girls

  1. Îmi pare rău că nu mi-ai înțeles articolul! Sunt complet de acord în legătură cu ce ai spus cu privire la educație.

  2. Ce ar fi ca înainte de a judeca aiurea un articol să îl citești cu atenție și să încerci să-l înțelegi? De ce ar da exemple de evenimente neplăcute care i s-au petrecut și ar încerca să scoată în evidență ce mentalitate proastă există în România doar pentru a promova aceleași idei? Articolul era CLAR scris din perspectiva unei fete presate de societate ce încerca să abordeze aceste „reguli nescrise” care nu își au locul în ziua de azi. Nu v-a pus pe voi să faceți sau să respectați nimic, ea doar spunea ce vede în jurul ei. E trist faptul că e un text destul de simplu și atâția nu l-au putut înțelege. Eu zic să vă calmați și să nu mai căutați motive pentru care să insultați pe cineva cu intenții bune.

 3. Cu tot respectul, nu sunt de acord cu tine. Da, acestea sunt niste adevaruri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa respect toate astea daca sunt fata. Daca vreau sa ma imbrac mulat sau scurt, o fac. Daca vreau sa ies seara in oras, voi iesi. Daca nu vreau sa stau in bucatarie sa gatesc si sa spal, nu o fac, pentru ca nu m-am nascut sa ii slujesc pe altii care stau cu ceva in mana cu ochii in televizor.
  Si nu stiu ce ti se pare “normal” in agresiunea verbala adresata noua. Nu este normal sa fiu abordata de tot felul de retardati care vor doar sa futa si ei ceva, pe romaneste. Nu trebuie sa ma obisnuiesc nici cu ideea ca nu am ce face, ca nu pot sa zic nimic si ca trebuie sa merg cu privirea inainte si sa ignor. Am tot dreptul sa ripostez si sa fac ceva in privinta asta.
  Nu am voie sa comentez. Serios? Si ce sa fac, sa stau sa suport toate injuriile sau toate parerile nefondata ale unor oameni incapabili sa poarte o discutie cum trebuie? Am tot dreptul sa fac ceea ce vreau eu, si comentez oricui vreau, pentru ca nu ma dau in laturi de a-mi expune punctul de vedere.
  Consider ca postarea asta nu are niciun sens, si aceste “reguli” pe care le-ai scris tu acolo sunt nefondate.
  Nu stiu cat de multi vor fii de acord cu tine, dar sper ca nu sunt multi cu mentalitatea ta.

  1. Sunt super de acord cu ce ai spus și același mesaj voiam să-l trimit și eu. “Regulile” acestea nu sunt ale mele ci sunt “regulile” pe care societatea ni le-a atribuit. Îmi cer scuze dacă am supărat în vreun fel pe oricine, nu ăsta era mesajul pe care voiam să-l transmit!

 4. E trist sa vezi ca aproape toti au inteles gresit acest articol. El nu defineste „5 reguli” pe care orice fata trebuie sa le indeplineasca, ci „5 reguli” care mai mult sau mai putin se vad in jurul nostru si prin oamenii care sunt atat de inchisi la minte si prin societatea nostra. Eu m am regasit in unele, dar nu pentru ca le am respectat, pentru ca mi s au impus. Aproape fiecare fata trece prin ceva asemanator (sa nu iesi din casa ca e tarziu) pe bune? Chiar nu ati auzit si voi asta? Pentru ca acest articol e scris din pozitia unei fete care a auzit prea multe.

 5. E cel mai adevărat articol pe care l.am citit în toată viața mea. Îmi doresc meu sa încalc aceste „Reguli nescrise”, dar mereu mă gândesc ca dacă nu voi face așa e posibil sa ajung și eu la fel ca miile de fete violate, bătute etc. Și totuși nu ar trebui sa schimbam ceva? Sper ca moartea Alexandrei (Dumnezeu sa o odihnească! ) sa schimbe ceva și sa nu fie doar un alt joc politic la fel ca altele.

Citeste urmatorul

Bara laterala animata

Realizat de Divergent Marketing